forum klanu Bractwa Rycerzy Róży

Opis forum

#1 2010-04-30 14:21:56

KSEjeden

Administrator

Punktów :   

co potrzebne

coraz częściej pytacie, czy mam przy sobie dany zwój;

Aby stworzyc zwój potrzebuje kilku składników;
By Wam bylo łatwiej wiedziec czego potrzebuje do danego zwoju - wymieniam wszystkie zwoje
jakie umiem póki co robic:

Do stworzenia Małego Zwoju Wskrzeszenia 1 szt. będziesz potrzebował: magicznego czarnego atramentu 3 szt., agatowego pyłu 2 szt., turkusowego pyłu 3 szt., zaczarowanego pergaminu 1 szt. Stworzenie tego zwoju wymaga mistrzostwa zawodu czarodzieja.

Do stworzenia Zwoju Kamiennej Skóry 1 szt. będziesz potrzebował: magicznego czarnego atramentu 3 szt., magicznego fioletowego atramentu 3 szt., agatowego pyłu 10 szt., akwamarynowego pyłu 15 szt., zwykłego pergaminu 1 szt. Stworzenie tego zwoju wymaga zawodu czarodzieja.

Do stworzenia Zwoju Uleczenia 3 szt. będziesz potrzebował: magicznego czarnego atramentu 1 szt., agatowego pyłu 1 szt., zwykłego pergaminu 3 szt. Stworzenie tego zwoju wymaga mistrzostwa zawodu czarodzieja.

Do stworzenia Zwoju Zatrucia 3 szt. będziesz potrzebował: magicznego fioletowego atramentu 4 szt., akwamarynowego pyłu 3 szt., starego pergaminu 3 szt. Stworzenie tego zwoju wymaga mistrzostwa zawodu czarodzieja.

atramenty robie sobie sam.

#2 2010-05-01 14:39:06

shockx

Użytkownik

Punktów :   

Re: co potrzebne

czyli mam rozumiec ze jak przyniose zwykly pergamin to zrobisz mi za podatek zwoje uleczenia???

#3 2010-05-01 19:41:24

KSEjeden

Administrator

Punktów :   

i agatowy pył

dobrze rozumiesz

#4 2010-05-04 18:53:25

Makhar

Użytkownik

Punktów :   

KSEjeden napisał:

coraz częściej pytacie, czy mam przy sobie dany zwój;

Aby stworzyc zwój potrzebuje kilku składników;
By Wam bylo łatwiej wiedziec czego potrzebuje do danego zwoju - wymieniam wszystkie zwoje
jakie umiem póki co robic:

Do stworzenia Małego Zwoju Wskrzeszenia 1 szt. będziesz potrzebował: magicznego czarnego atramentu 3 szt., agatowego pyłu 2 szt., turkusowego pyłu 3 szt., zaczarowanego pergaminu 1 szt. Stworzenie tego zwoju wymaga mistrzostwa zawodu czarodzieja.

Do stworzenia Zwoju Kamiennej Skóry 1 szt. będziesz potrzebował: magicznego czarnego atramentu 3 szt., magicznego fioletowego atramentu 3 szt., agatowego pyłu 10 szt., akwamarynowego pyłu 15 szt., zwykłego pergaminu 1 szt. Stworzenie tego zwoju wymaga zawodu czarodzieja.

Do stworzenia Zwoju Uleczenia 3 szt. będziesz potrzebował: magicznego czarnego atramentu 1 szt., agatowego pyłu 1 szt., zwykłego pergaminu 3 szt. Stworzenie tego zwoju wymaga mistrzostwa zawodu czarodzieja.

Do stworzenia Zwoju Zatrucia 3 szt. będziesz potrzebował: magicznego fioletowego atramentu 4 szt., akwamarynowego pyłu 3 szt., starego pergaminu 3 szt. Stworzenie tego zwoju wymaga mistrzostwa zawodu czarodzieja.

atramenty robie sobie sam.

Ja dodatkowo robię:

zielona kamienna:
•magicznego fioletowego atramentu 4 szt.,
•magicznego czerwonego atramentu 4 szt.,
•ametystowego pyłu 15 szt.,
•obsydianowego pyłu 15 szt.,
• zaczarowanego pergaminu 1 szt..

Oraz zielone wskrzeszenie:
•magicznego czarnego atramentu 2 szt.,
•magicznego czerwonego atramentu 2 szt.,
•agatowego pyłu 5 szt.,
•szafirowego pyłu 3 szt.,
• zaczarowanego pergaminu 1 szt..  tutaj mam problem z czerwonym atramentem, trzeba kupić

Stopka forum

RSS