Opis forum
Chêtni do wst±pienia do klanu, którzy zapoznali siê z jego statutem, proszeni s± o zamieszczenie swojego podania pod tym postem.
W podaniu powinny siê znale¼æ informacje o tym:
- jak d³ugo grasz,
- jak czêsto,
- jakie masz profesje i jakie planujesz,
- czego oczekujesz od klanu,
- Twoja motywacja - dlaczego wybra³e¶/a¶ ten klan,
-Twoje mêstwo ( poziom mêstwa równie¿)
Je¿eli zostanie ono rozpatrzone pomy¶lnie, skontaktujemy siê z Tob± i przejdziemy do dalszych dzia³añ maj±cych na celu sprawdzenie, czy zostaniesz przyjêty/a.
Witajcie
W nawi±zaniu do rozmowy prv z Waszym Liderem sk³adam podanie o przyjêcie mnie w poczet cz³onków klanu.
1). W Legendy gram ju¿ dwa miesi±ce, co mo¿e nie wydaje siê jakim¶ szczególnym osi±gniêciem ale bior±c pod uwagê fakt, i¿ ostatni± (jak±kolwiek) gr± z któr± mia³em do czynienia by³ Baldur's Gate. Dla mnie to jakby powrót do korzeni.
2). W zale¿no¶ci od mo¿liwo¶ci. Do po³udnia jestem z regu³y w pracy wiêc czasem mam mo¿liwo¶æ zebraæ pare kamyczków czasem nie. Po po³udniu gram z synem, powalczymy troche z pieskami, krecikami i innymi pszczó³eczkami. Wieczór nale¿y do mnie, choæ czasem ¿ona zawo³a wcze¶niej spaæ ale na to ju¿ wp³ywu nie mam. Z regu³y do pó³nocy jestem online.
3). Geolog i Jubiler a w przysz³o¶ci pewnie Kat
4). Wspó³pracy, wymiany pogl±dów niekoniecznie zwi±zanych z gr± i ogólnie mi³ej atmosfery.
5). Klan Wasz zosta³ mi polecony przez mojego Przyjaciela Ardemifernesa. W zwi±zku z tym, i¿ moje dotychczasowe kontakty z ogromn± wiêkszo¶ci± graczy (nieletni± trzeba dodaæ) by³y takie, i¿ najchêtniej gra³bym ca³kiem solo, jednak wierze, ¿e Wasz klan skupia samych powa¿nych Magmarów
6) 93002
Gość
Po rozmowie z Montwa sk³adam podanie .
1) Gram dok³adnie : 2 miesi±ce i 2 dni
2) Gram do¶æ czêsto przynajmniej 1h dziennie a czasem wiêcej ( to zale¿y od zadañ i pracy)
3) Profesje czarownik - rybak na poziomie ok. 30 (oba zawody) .
W kilka dni potrafiê wyprodukowaæ do 100 zwojów leczenia , oraz do 20-30 zwojów zatrucia. £owie równie¿ ryby ( ro¿ne ilo¶ci w zale¿no¶ci od potrzeb).
W przysz³o¶ci chce byæ jeszcze uzdrowicielem ale potrzeba 5 g, wiêc zbieram.
4) Oczywi¶cie oczekuje wspó³pracy w wymianie produktów miêdzy zawodami oraz w zdobywaniu mêstwa.
5) Od kilku dni szukam klan i pomy¶la³em ¿e spróbujê z waszym klanem. Sam klan podoba mi siê ze wzglêdu, ¿e nie wygl±da na typow± masówkê tylko ludzie s± dobierani do¶æ rozs±dnie
6) ¯o³nierz 12600
KSEjeden: po przej¶ciu próby Klanu bêdziemy kontynuowac rozmowy. Odezwij siê do mnie w grze.
Gość
Witam i pozdrawiam g³owy klanu,sk³adam na wasze rêce moje podanie do rozpatrzenia.
1)gram tutaj ju¿ prawie 1 miesi±c, do¶wiadczenie w grach tego typu mam spore,gra³em w : The West, Plemiona, Khan Wars, The Versus(wied¿min)
2)gram prawie dziennie
3)czas gry jest zale¿ny od mojego czasu wolnego, pracuje na zmiany,buduje dom,wiêc niewiele go mam ale staram siê spêdziæ tutaj 2 do 3 godzin dziennie w okresie zimowo wiosennym ,ale ju¿ jak sie zrobi cieplej to tylko ko³o 1 do 2 godzin dziennie
4) Zielarz (23) Alchemik (12) w planach czarodziej albo uzdrowiciel
5) przegl±da³em ró¿ne fora klanowe ale tylko Wasz klan jak na mój gust ma rozs±dne wymagania co do op³at,a gracze wybierani s± na odpowiednim poziomie.Liczê na mi³± i przyjemn± zabawê razem.
6) poziom 4
mêstwo 16141
reputacja dartrongu 532
reputacja podziemnych rycerzy 80
stopieñ bojownik
Witajcie
Sk³adam podanie o przyjêcie mnie w poczet cz³onków klanu.
1). W Legendy gram 21 dni.
2). Staram sie codziennie, mam nienormowany czas pracy. Z zona dam sobie rade, wiec wieczory raczej pewne.
3). Zielarz i Alchemik a w przysz³o¶ci mial byc uzdrowiciel ale bedzie pewnie Kat
4). Milej atmosfery.
5). Rekomendacja od Artuur.
6) Zolnierz. Reputacja Dartronga 835. Mêstwo 4303.
Gość
hejka
1. to nie pamietam kiedy zaczalem grac
2. na dzien dzisiejszy klade sie spac o 16
3. geolog i jubiler - myslalem o wlamywaczu
4. wspolpracy i fjnej zabawy
5. w zasadzie to nie wiem ale bedac na lokacji po raz 1 zobaczylem roze i po przejzeniu statusu postanowilem do was napisac
6. bojownik - 15971
Gość
rekrut napisał:
hejka
1. to nie pamietam kiedy zaczalem grac
2. na dzien dzisiejszy klade sie spac o 16
3. geolog i jubiler - myslalem o wlamywaczu
4. wspolpracy i fjnej zabawy
5. w zasadzie to nie wiem ale bedac na lokacji po raz 1 zobaczylem roze i po przejzeniu statusu postanowilem do was napisac
6. bojownik - 15971
W trakcie sprawdzania.
Witam,
sk³adam podanie z nadziêj±, ¿e z reszt± klanu te¿ tak dobrze mo¿na wspó³pracowaæ i dogadaæ siê jak z Makharem. ;P
1. W Legende gram od 1 miêciaca i 22 dni, poza tym udzielam siê w grze Castle of Heroes.
2. Staram siê wchodziæ codziennie.
3. Posiadam aktualnie 2 profesje: geolog (59), jubiler (30). Planuje zostaæ uzdrowicielk± (chwilowy brak ¶rodków)
4. Dobrego towarzystwa, wypadów na instancje oraz pomagania w poszczególnych misjach.
5. Spodoba³o mi siê to, i¿ wasz klan robi w miarê czêste wypady do od czego w innych klanach, które widzia³am nie by³o.
6. Stopieñ ¿o³nierz.
Mêstwo ponad 9 tysiêcy. W najbli¿szym czasie zamierzam chodziæ do jaskiñ by nabiæ bojownika.
Ostatnio edytowany przez Parabola (2010-04-27 20:17:12)
1) Gram dok³adnie : 5 miesi±ce i 2 dni
2) Gram do¶æ czêsto przynajmniej 3-4h dziennie, (raczej wieczorami)
3) Profesje czarownik 40 poziom rybak na poziomie 73, zastanawiam sie nad w³amywaczem, ale trzeba 15 g uzbierac na naprawe cyrkla
4) Oczywi¶cie oczekuje wspó³pracy, milej atmosfery, wspolnych wypraw i walk, czasem pogadania na rozne tamty, niekoniecznie zwiazane z gra.
5) Wlasciwie to obserwuje ten klan od samego poczatku, kiedy on powstal, po namowie Makharta, ktorego znam od poczatku gry zdecydowalem sie do was przyst±pic.
6) Wojownik 10400 mestwa mam na nastepny poziom